Dit jaar geen Dwingelderveldloop

We hebben de knoop doorgehakt. Als organisatie van de Dwingelderveldloop hebben we besloten om deze mooi loop dit jaar niet door te laten gaan.

We hebben de beslissing lang opgeschoven in de hoop dat de ‘Coronamaatregelen’ in ieder geval voor buitensporten verder versoepeld zouden worden. Helaas moeten we concluderen dat de huidige voorschriften er toe leiden dat we ons evenement te veel moeten beperken. De te nemen maatregelen hebben te veel gevolgen voor onze kleine organisatie en de grote groep trouwe vrijwilligers.

Hoewel we weten dat veel mensen na een periode van beperkende maatregelen als gevolg van COVID-19 heel veel zin hebben in een hardloopevenement als de Dwingelderveldloop, voelen we ons ook verantwoordelijk voor ieders veiligheid. Wij willen onze deelnemers en bezoekers, maar ook onze vrijwilligers en andere betrokkenen dan ook niet onnodig blootstellen aan mogelijke risico’s.

Graag verwijzen we u naar de website ‘Dwingelderveldloop.nl‘ voor nadere berichtgeving, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid van een virtuele loop.

Geef een antwoord